Converse agora com nosso suporte
Chat com o suporte
Ferramentas de autoatendimento
Base de conhecimento
Minha conta
Notificações e alertas
Suporte a produtos
Downloads de software
Documentação técnica
Fóruns de usuário
Tutorial em vídeo
Feed RSS
Minha conta
Meus grupos
Meus ativos de licença
Meus produtos
Meu perfil
Minha solicitação de serviço
My Warranty Assets
Fale conosco
Serviço de Cliente
Obtenha assistência de licenciamento
Renewals Representative
Visualizar tudo

Download Quick Connect for Cloud Services 3.7

Voltar

Quick Connect for Cloud Services integrates online identities with Active Roles, Identity Manager or Password Manager, Active Directory-based or enterprise solutions to extend provisioning to cloud-based email and collaboration services, such as Microsoft Office 365, Google Apps Sync (Google's Gmail and Google Docs). Quick Connect for Cloud Services connects to Microsoft Office 365, Google Apps Premier online services, Google Postini Services and Salesforce.com. It populates users or groups using easily-configured provisioning workflows. Once users or groups are provisioned or mapped, one or more workflows can be created to keep the properties synchronized. Deprovisioning workflows may be used to lock down or delete obsolete users and groups.