Minha conta
Tutorial em vídeo
Feed RSS
Minha conta
Meus grupos
Meus ativos de licença
Meus produtos
Meu perfil
Minha solicitação de serviço
My Warranty Assets
Fale conosco
Serviço de Cliente
Obtenha assistência de licenciamento
Renewals Representative
Visualizar tudo

Download Starling Two-Factor RADIUS Agent 7.0 (Solution 298510)

Voltar

One Identity Starling Two-Factor RADIUS Agent provides a RADIUS-compatible solution for two-factor authentication (one-time password authentication) through Software as a Service. Starling Two-Factor RADIUS Agent can be used on SaaS and on-premise applications that use RADIUS protocol for authentication.

Please refer to the Support Portal knowledgebase article 298510 for additional information and instructions on implementing the agent.